NERK's kattutställning 5-6 juni
Ett varmt och innerligt TACK jamar härmed alla Örebro Katthems glada och tacksamma katter till alla de generösa personer som var på NERKs kattutställning på Conventum Arena lördagen 5 juni och söndagen 6 juni!

Katthemmets lotteri och insamlingsbössa gav under dessa dagar hela 2 030 kr - vilket är ett mycket uppsKATTat bidrag till vår verksamhet!
Från utställningens leverantörsmontrar kom också generösa gåvor, för vilka vi även höjer nosarna och jamar STORT TACK till:

ROYAL CANIN (Jenni Svensson med team - http://www.royalcanin.se) som skänkte flera kattkrypin, paraply, lekbollar, kattkassar, brickor m.m. som vinster till vårt lotteri. Dessutom fick vi hela deras pyramid av kattfoder som stod i montern, bl a den fina kattmammamaten och några packar med vettiga kattfoldrar som "Boken om kattungen" perfekt att lämna med till kattungeköpare!

SEVERA PET FOOD dvs IAMS, Eukanuba och EverClean (Sjoerd Jobse - http://www.severa.se/) skänkte flera lådor kattmat.

MAXI PET FOOD dvs James Wellbeloved (http://wellbeloved.se/) skänkte kattmat.

PURINA PRO-PLAN (Susanne Hellman Holmström med team - http://www.purina-proplan.se) skänkte redan på lördagen en halv pall kattmat som de tagit med extra till katthemmet. Fick även dunkar med Tidy Cats (som gick åt i samma stund de kom ned till katthemmet!)

CLASSIC DOG dvs Orijen/Acana (Per Rydberg och Jill Niklasson - http://www.orijen.se/) hade med sig en hel låda med superfina kattleksaker - blev mycket poppis på lotteriet!

ESMERALDAS KATTSHOP (http://www.esmeraldaskattshop.se/) skänkte vinster till lotteriet.

CAL LE CAT skänkte säckar av sin kattsand (http://www.callecat.com/) - de fick åka ned till katthemmet, var lite svåra att lotta ut :-) men lyxen kommer att uppskattas innerligt av oss katter!

BE-CAT'S (http://www.becats.se/) skänkte en låda vinster till lotteriet.

DJURMAGAZINET Eskilstuna (http://www.djurmagazinet.se/) skänkte kattgodis, vippleksak och ett kit med toalåda, spade och matchande matskålar!

Katthemmet fick två helårs kattförsäkringspresentkort dels ett av HUND&KATTSPECIALISTEN (Eva Porat - http://www.hundkattspecialisten.se/) dels ett av huskattklassens vinnare Örebrokatten DORIS som skänkte sin vinst!

PÅFÅGLARNA, en grupp kreativa damer som syr burskynken, kokarder och vackra kattsaker. Av dem fick vi också ett knippe fina saker till lotteriet. Saknar tyvärr hemsida - de finns bara på plats på utställningarna.

NERIKES KATTKLUBB, (http://www.nerk.se/) arrangörerna för utställningen, slutligen, ska så klart ha ett varmt tack för att vi fick ha vårt lotteribord också - ett tack som ska höras också till alla vänliga, omtänksamma, servicemindade och generöst lottköpande NERK-funktionärer!

Därutöver var det mängder av UTSTÄLLARE och BESÖKARE som lade kattmat i vår "tiggar-låda". Några varmhjärtade personer gick t.o.m. särskilt och köpte omgångar med sådant de tänkte att katthemmets missar skulle uppskatta och lade i lådan! En ung man med antagligen flera katter utställda kom med sina vunna foderpåsar varje gång - han var säkert och lämnade små och stora påsar sex-sju gånger, så hans katter var tydligen duktiga! Tack alla ni, som vi inte vet namnet på, från oss katter på Örebro Katthem! /Inger M. Andersson, styrelseledamot Örebro Katthem