Gittan är veckans jourkatt v.32!

KONTAKTANNONS!

Sökes: Ett varmt och kärleksfullt hem med kanske lite god mat ibland och en sängkompis att mysa med. En inhägnad balkong eller uteplats vore ju inte heller helt fel eller kanske en fyrbent kompis.

Finnes: En väldigt väldigt liten och väldigt, väldigt söt kattmadam vid namn Gittan.


JAG:


De tvåbenta tycker att jag ser ut som en halvvuxen kattunge, ha, ha, där lurar jag dem allt, jag är faktiskt 3 år stor. Jag är blåtabby och vit, urgullig faktiskt.
Några vänliga människor tog hand om mig när jag irrade omkring hemlös och gravid i Odensbacken. Då fick jag komma till ett jourhem genom katthemmets försorg och där i mitt jourhem födde jag två små bebisar, Ying och Yang i juli 2009. De har nu egna hem vilket jag saknar och jättegärna skulle vilja ha.
Jag lovar att den som ger mig ett eget hem inte kommer att ångra sig. Jag är såååå supersnäll och supergosig (bättre kattfröken kan ni inte få, fniss). Älskar att titta ut genom fönstret, ligga och mysa i sängen med dig eller gärna ligga i ditt knä.

Tyvärr gör bilderna mig verkligen inte rättvisa utan jag tycker att du ska komma och hälsa på mig i mitt jourhem så får du se vilken underbar tjej jag är. Då tror jag att du smälter och tar mig med till mitt EGNA HEM. Jag längtar!!!

Kurr och spinn från Gittan.

Är Gittan en katt för dig?
Hör då av dig till kontaktperson Leena Petterson! 019-33 09 88, 0708-69 43 69 leena@orebrokatthem.com