Tingade katter på katthemmetGalope
Hane. Bruntigré. Född 160522. Syskon med Valle, Shape och Mellot. Numera van utekatt.
Oerhört energisk och aktiv kille som behöver en likasinnad kompis för att trivas. Inkom från början med sin mamma och syskon på grund av att ägaren inte kunde ha kattungarna.
Galope adopterades men kom åter för att han inte trivdes i sitt hem, förmodligen för att han inte fick utlopp för sin energi med en lika busig kompis.

160803: "Samtliga kattungar är som galna, busiga och väldigt nyfikna på livet. De är också hund- och kaninvana, och har växt upp här hos mig, med stoj och stök och ett fasligt liv hela tiden. Dock har de inte träffat överdrivet mycket barn, men med tanke på stöket och människorna som ofta rör sig här, så är nog stškiga barn inga som helst problem för dem att leva med." /Mia, jourhem

(Inkom i jourhem 160523 - adopterades 160829, kom åter 170629)


Kira - tingad till samma hem som Mollissa
Hona. Svartsköldpadda med vitt. Född 150703. Lite försiktig med människor hon ej känner. Kattvan. Van innekatt. Kommer från samma hem som systern Mollissa.
Inkom på grund av allergiskt barn. Kommer från Nora.

(Inkom i jourhem 170606, flyttade till katthemmet 170807)


Mollissa - tingad till samma hem som Kira
Hona. Svartsköldpadda med vitt. Född 150703. Lite försiktig med människor hon ej känner. Kattvan. Van innekatt. Kommer från samma hem som systern Kira.
Inkom på grund av allergiskt barn. Kommer från Nora.

(Inkom i jourhem 170606, flyttade till katthemmet 170807)


Kiaralill - tingad till samma hem som Bamsen
Hona, bruntigré och vit. Född 2015. Social och kelig. Van utekatt. Syskon med Bamsen som hon vill fortsätta bo tillsammans med. Inkom på grund av allergi i familjen. Kommer från Arboga.

170809: "Kiara är en katt som är väldigt busig och nyfiken av sig. Hon älskar att leka med bollar och tycker om att sno hårsnoddar och leka med. Hon gillar att komma in och kela efter en dag utomhus. Hon är en van utekatt. Hon är även en bestämd liten dam som har en stark vilja. Hon kommer gärna själv när hon vill mysa.
Kiara gillar sällskap och har alltid bott tillsammans med sin bror Bamse. De är uppvuxna tillsammans och de håller ihop i vått och torrt och önskar att få fortsätta bo tillsammans.
Kiara är inte så kräsen när det gäller mat, hon äter det mesta men hon äter mest torrfoder men ibland även lite burkmat." /Tidigare ägare

(Inkom till katthemmet 170809)


Bamsen - tingad till samma hem som Kiaralill
Hane. Svart med några vita strån på bröstet. Född 2015. Social och kelig. Van utekatt. Syskon med Kiaralill som han vill fortsätta bo tillsammans med. Inkom på grund av allergi i familjen. Kommer från Arboga.

170809: "Bamse är en katt som är väldigt lugn. Han gillar att sova och mysa. Bamse gillar att leka utomhus. Han är en van utekatt.
Han gillar sällskap och har alltid bott tillsammans med sin syster Kiara. De är uppvuxna tillsammans och de önskar gärna att få fortsätta bo tillsammans. Han är inte så kräsen när det gäller mat han äter det mesta. Han äter mest torrfoder men ibland även lite burkmat." /Tidigare ägare

(Inkom till katthemmet 170809)


Nonis
Hona, svartsköldpadda semilånghårig. Född 2014. Social och kelig. Van utekatt.
Inkom då hon ej gick ihop med nya hunden i hemmet. Kommer från Mullhyttan utanför Örebro.

(Inkom i jourhem 170618, flyttade till katthemmet 170809)


Kenneth
Hane. Svart. Född 161004. Hundvan. Oerhört aktiv och leker i timmar. Social men inte jättekelig. Behöver bli utekatt, är alldeles för aktiv och kreativ för att fungera som innekatt. Behöver ha en väldigt aktiv och busig kattkompis. Syskon med Karina och mamman heter Zelda Soul. Kommer från Glanshammar utanför Örebro.
Kom tillbaka då han busade för mycket med den äldre katten i hemmet.

170615: Kenneth är en kille full av bus och lek som kräver en jämnårig kompis eller flera som tål tuffa tag!
Han älskar att apportera leksaksmöss och sugrör, och att ligga på någons mage och ta igen sig mellan varven. Öppnar dörrar, hittar på nya upptåg och förvånar en varje dag med sin otroliga uppfinningsrikedom. Han spinner nästan jämt och är alltid lika go och glad.
Van vid barn och även hundar, älskar allt och alla men vill ha fart och fläkt. Den som har tid och plats i sitt hem och hjärta kommer att bli hans bästa vän för livet!
/Tidigare ägare

(Inkom i jourhem 161025 - adopterades 170106, kom åter 170615)


Fellow
Hona. Blå med vitt. Född 150514. Trivs som innekatt. Vill ha kattsällskap. Behöver lite tid på sig att bli bekväm med människor men är på gång. Mamman heter Fia-Lotta och syskonet Ferlice. Kommer från Fellingsbro. Adopterades men kom åter på grund av att hon var för blyg. Adopterades en andra gång men kom åter p.g.a. flytt.

160219: "Fellow är lite större än sin syster och så söt i blått med vit svanstipp! Fellow är mycket bra på att gömma sig och kan tränga sig in överallt, så stäng för de bästa gömställena annars ligger hon lätt där och trycker :) Hon är en snäll och ganska lugn katt som gärna vill vara vän med alla fast lite på avstånd. Hon är busig och pigg men inte i samma tempo som syrran. Första dagarna var hon mest framme på nätterna när det var lugnt men nu är hon med överallt. Jag tycker det vore kul om hon fick en mer tam kattkompis. Det har aldrig varit några problem med lådan (går bra med både pellets och sand) och hon har tyckt mest om torrfoder. Hon tycker om att ligga i fönstret och spana." /Carin, jourhem

(Inkom till jourhem 151001, flyttade till katthemmet 160219 - adopterades 160326, kom åter till katthemmet 160407 - adopterades 160424, kom åter till katthemmet 170524)


Brasse
Hane. Cremetabby. Född 160614 i tidigare hem. Social och lekfull men något försiktig. Syskon med Busster och Boomer. Inkom på grund av att ägaren hade många katter och inte orkade ta hand om alla. Kommer från Nora.

(Inkom i jourhem 160908 - adopterades 160312, kom åter till jourhem 170506, flyttade till katthemmet 170709)