Tingade katter på katthemmet
Kenneth
Hane. Svart. Född 161004. Hundvan. Oerhört aktiv och leker i timmar. Social men inte jättekelig. Behöver bli utekatt, är alldeles för aktiv och kreativ för att fungera som innekatt. Behöver ha en väldigt aktiv och busig kattkompis. Syskon med Karina och mamman heter Zelda Soul. Kommer från Glanshammar utanför Örebro.
Kom tillbaka då han busade för mycket med den äldre katten i hemmet.

170615: Kenneth är en kille full av bus och lek som kräver en jämnårig kompis eller flera som tål tuffa tag!
Han älskar att apportera leksaksmöss och sugrör, och att ligga på någons mage och ta igen sig mellan varven. Öppnar dörrar, hittar på nya upptåg och förvånar en varje dag med sin otroliga uppfinningsrikedom. Han spinner nästan jämt och är alltid lika go och glad.
Van vid barn och även hundar, älskar allt och alla men vill ha fart och fläkt. Den som har tid och plats i sitt hem och hjärta kommer att bli hans bästa vän för livet!
/Tidigare ägare

(Inkom i jourhem 161025 - adopterades 170106, kom åter 170615)


Ruvan
Hona. Svartsilvertabby. Troligen född 2013. Börjar bli social men lite blyg ännu. Gått hemlös i Zinkgruvan.

170328: "Hej! Jag heter Ruvan och är ca. 4 år gammal. Jag är en jättegosig tjej, jag gillar att bli klappad på hela kroppen då myser jag så att jag dreglar lite. Jag har även träffat en stor hund men den ignorerar jag, andra katter gillar jag att gosa/leka med. Barn i åldrarna 1 - 6 år går också väldigt bra. Jag vill gärna ha katt kompisar och jag kan nog tänka mig att bli en inne/utekatt." Ruvan via jourhemmet

(Inkom i jourhem 170202, flyttade till katthemmet 170609)


Maysa
Hona. Brunspotted med vitt. Född 2013. Trivs som innekatt. Vill ha kattsällskap att mysa med. Lite blyg ännu men kommer snart att bli trygg. Inkom med Milea, Gavin, Gonzo, Gorby, Georgia och Geneva. Mamma till Milea. Inkom då ägare blev vräkt och bostadslös. Kommer från Glanshammar utanför Örebro.

170202: "Maysa älskar munspel men hatar elgura, kommer gärna fram vid högre oktaver och "Mjauar" med mellan tonerna.
Tycker ej om kristallkattsand. Hon tycker om mer vanlig kattsand eller träpellets fungerar också bra.
Blötmat fungerar Pussi i varierade smaker, lika så Sheba, men det är fredagslyxfirande, burkblötmaten äter hon inte lika mycket av och du kan behöva slänga halva matskålen dagen efter.
Hon har aldrig blivit klappad av gäster, inte heller pratat med andra människor när jag haft besök.

Hon kan ibland få för sig att..." LÄS MER

(Inkom i jourhem 151201, flyttade till katthemmet 170205)


Mimer
Hane. Bruntabby med vitt. Född 101128. Stor katt. Van innekatt. Kattvan och har tidigare bott med flertalet andra katter. Lite blyg och behöver tid på sig att bekanta sig med främmande människor. Kommer från samma hem som Carla. Inkom på grund av att ägaren avled. Kommer från Örebro.

(Inkom i jourhem 170202, flyttade till katthemmet 170425)