Sjuklingen Gustav, "Gurra"
Gurra mår nu bra och har fått ett alldeles eget hem - tusen tack för alla bidrag och all omtanke som gjorde att Gurra tillfrisknade.

Allas vår älskade "Gurra" var till Bista smådjursklinik fredagen den 17/9 men tyvärr kunde inga prover tas då eftersom risken var stor att proverna skulle bli för gamla under helgen. Därför har "Gurra" fått en ny tid på måndag 20/9 kl. 13.15 och efter det tar det ca 3-4 dagar innan provsvaren kommer. Alla Ni som gett ett bidrag har varit helt underbara och omtänksamma - utan Er hade inte "Gurra" fått den här möjligheten till tillfriskning. Vi kommer att hålla Er uppdaterade om hur det går för "Gurra" - redan nu har det strömmat in mycket pengar och "Gurra" är oerhört tacksam för det. TUSEN TACK!

20/9:
Idag har Gurra varit hos veterinären. Ett ögonprov togs och troligtvis har svaret kommit redan på onsdag eftermiddag. Alla ni som gett ett bidrag till Gurras veterinärvård - jag kan meddela er att första dygnet hade det strömmat in 5198kr. Det är helt otroligt, och jag kan lova er, vi ska göra skäl för oss för allt ni skickat, många kramar till er alla! /Gurra/Örebro Katthem/KC

21/9:
Nu har det kommit in 6841 kr till Gurras veterinärvård!

23/9:
"Klamydiaprovet var negativt, så blodprover kommer att tas på måndag kl.13.15. Nu kanske ni undrar varför vi inte tog det samtidigt? Både veterinären och jag var övertygade om att det var Klamydia, och blodprov är ju inte smärtfritt, så vi ansåg att det var bättre att vänta till första provet var klart - och det visade inte nåt på att Gurra skulle ha Klamydia. Gurra mår för övrigt relativt bra, men han nyser och snorar, så vi måste ta reda på vad det kan vara. Uppdatering kommer nästa vecka, kram till er alla MVH KC Örebro katthem"

1/10:
"Blodprovet visade inget tecken på klamydia. Tyvärr var Hokfors ledig idag, så jag (Kerstin) fick be en annan veterinär titta på svaret, men jag ska kolla upp det mer på måndag. En stor kram från Gurra, till er alla snälla människor!"