Dessa katter går inte att tinga just nu
Dessa katter kan för tillfället ej adopteras av olika anledningar.
Tibby
Hona. Svartsköldpadda, semilånghårig. Troligen född 2012. Blyg och behöver tid på sig att lita på människor. Kommer från Tåje, en liten by 3 km från Finnåker. Mamma till Ture och Strella som hon födde i jourhemmet.

170202: "Nu har Tibby (Signe för oss) bott här i snart ett år, hon är fortfarande en dam som gärna vill ha en flyktväg fri när vi människor i familjen närmar oss henne. Men hon visar att hon tycker om oss och litar på oss mer och mer för varje dag som går genom att ligga i soffan bredvid, leka med sina leksaker i samma rum som vi är i. Det största framsteget är att vi kan klappa henne, hon möter fint vår klapp med huvudet även om det är lite läskigt så gillar hon det väldigt mycket. För vem kan stå emot lite kli under hakan eller bakom örat? Inte Signe iaf!

Hon är en nyfiken kisse som gärna följer efter dig i hemmet och vill gärna se vad du har för dig. Men ta det inte för givet att det är därför hon följer efter dig, är det morgon eller kväll så är hon hungrig och gärna vill ha blötmat, hon är en riktig liten gottegris och älskar att få blötmat varje dag. Slutar hon följa efter dig så hittar du henne med största sannolikhet sittandes vid matskålen, väntandes på mat. ??

Hon är en långhårig vacker dam som har levt ett tufft liv. Hon behöver komma till ett lugnt hem där hon kan få lugn och ro, och växa fram och bli den fina kisse hon egentligen är och det vet vi eftersom att hon visar oss dessa fina sidor mer och mer för var dag som går." /Jourhem

Ej bokningsbar pga sjukdomsutredning

Kontaktpersoner: Josefin Johnsson, jossan@orebrokatthem.com och Linda Börjesson, 072-54 84 242 (sms i första hand) lindab@orebrokatthem.com
(Inkom i jourhem 160418)


Manolo Hane. Svart med vitt. Troligen född omkring 2012. Stor katt. Väldigt osäker kisse som levt länge på en soptipp. Inte van vid människor än, rädd och låter sig inte vidröras, behöver mycket tid och tålamod för att utvecklas och bli trygg.

Rymde utanför katthemmet

Kontaktperson: Annika Strignert, 0760-10 38 11 annika@orebrokatthem.com
(Inkom till jourhem 161115)


Jonatan
Hane. Röd med vitt. Troligen född juni 2015. Blyg men nyfiken. Kommer från en ägare som hamnat på lasarettet och skall sedan flytta till äldreboende. Kommer från Nora.

Försvann från sitt jourhem i Fjugesta

Kontaktperson: Linda Börjesson, 072-54 84 242 (sms i första hand) lindab@orebrokatthem.com
(Inkom i jourhem 151201)


Gina
Hona. Svartsköldpadda med vitt. Troligen född 2015. Försiktig men kelig. Kommer från en kattkoloni utanför Kumla.

Rymde från Vasastan, Markgatan, 160731

Kontaktpersoner: Ida Johansson, 072-22 18 197 ida@orebrokatthem.com och Frida Andreasson, 070-09 80 923 frida@orebrokatthem.com
(Inkom i jourhem 160505)