Stort grattis säger vi på Örebro Katthem till
Lotta Ekelöf
som välförtjänt tog hem segern som
Årets Jourhem 2005

Några motiveringar från er som röstat:

"Lotta är en underbar extramamma åt kattungar. Oavsett hur många dräktiga honor vi fått in så har Lotta ställt upp och tagit in många av dem. Inte sällan har hon haft flera honor hos sig samtidigt. Hon är katthonornas egen barnmorska och ungarnas barnskötare!"

"Jag tycker Lotta ska bli årets jourhem. Hon tackar aldrig nej till en ensam liten katt, hon har ammat, hon har matat, nätter och dagar - så hon är värd att bli Årets Jourhem!"

"Lotta Ekelöf har haft mycket kattungar och mammor med ungar. Ett flertal kullar har blivit födda hemma hos Lotta och det är nätter hon suttit och övervakat födslar och även haft sjuka kattungar som behövt extra vård."

"Jag nominerar.....trumvirvel...Lotta Ekelöf, för att hon tar hand om så många gravida honor och hjälper dessa små bebisar till ett bättre liv än att födas till ovissheten liv som utekatter, utslängda, frånflyttade och andra liknande alternativ. "

"Jag röstar på Lotta. Hon har alltid plats för en behövande kisse..."På delad andra plats kom Marina Ljung och Kerstin Carlzon, toppenbra jourhem även de.
Marina har låtit bygga om sin lada och den har fungerat som en sluss. Det är många katter som fått mellanlanda hos Marina och hennes familj.
Kerstin har även i år fortsatt vara vår "allt-i-allo". Hon har helhjärtat ställt upp med att köra katter till veterinären, tagit in katter akut i sitt hem och varit ett stöd för många av oss.

Det ska de ha ett stort, varmt TACK för!

De andra nominerade:
Iwa Eriksson
Birgit Pettersson
Jaana Karkulehto

Vi vill även tacka ALLA våra jourhem för det fantastiska arbete ni lägger ner på jourhemskatterna! Ni är värda er vikt i guld!