Stort grattis säger vi på Örebro Katthem till
Jaana Karkulehto
som välförtjänt tog hem segern som
Årets Jourhem 2004
Jaana hälsar att hon tänker fortsätta kämpa med skyggisarna!

Några motiveringar från er som röstat:

"Jag kan inte tänka mig någon annan än Jaana som skulle vara mera självskriven som Årets Jourhem, ärligt talat. Mitt motiverande är att hon ställer upp i vått och torrt för alla katter, även om hon egentligen inte har plats, tid eller ork. Jaana ställer även upp för eventuella adopterande familjer, åker och träffar dem så gott det passar med tid. Hon far och flänger med katter som ska till veterinär och till jourhem och gud vet var. Fast hon själv varit inlagd på sjukhus helt nyligen så tvekar hon inte det minsta att ta hem två nya katter för at de inte trivs på katthemmet. HON om någon är värd att bli årets jourhem!!!"

"Nu är det så här va att jag tycker att Jaana ställer upp så grymt för kissarna som hon håller så mycket av trots att hon egentligen inte kan eller borde med dina leder o.s.v. jag nominerar henne inte för å vara snäll utan för att jag tycker att hon verkligen är värd det. Jaana har dessutom gjort så mycket för katterna.. se bara på tarzan... han va så rädd å lessen när han rymde från ett jourhem.. Å nu är han en av de goaste katterna jag träffat. Jaana har ett stort hjärta och att hon ägnar det åt våra älskade katter är helt klart värt en utmärkelse som årets Jourhem."

"Jag tycker lilla gulliga Jaana är årets jourhem! Ingen katt är för skygg eller besvärlig för henne. Hon gör ett jättejobb för föreningen. Håller ordning på folk o fä !"

"Jag vill nominera Jaana! Hon är en jätte duktig tjej som kämpar på fast hon ibland har ont. Aldrig några problem att ta in nya vildisar , fast det är fullt. Hon är värd att bli vinnare! Hon är en toppentjej som kämpar på med sina vildisar fast en hon har ont och är nyoperarad. Ingenting är heller omöjligt för henne, ber man om hjälp så ställer hon alltid upp så gott hon kan."

"Jag ber att få lägga min röst på Jaana! Hon har imponerat stort på mig vid ett oräkneligt antal gånger och jag kan inte nog berömma henne för sitt stora engagemang vad gäller katterna. Jaana besitter en inre kraft och glädje som är nästan otrolig! Katter (och hundar!) som bor hos henne skattar sig nog lyckliga!"

"Jag nominerar Jaana Karkulehto till Årets jourhem. Jaana öppnar sitt hem till skygga, behövande, havande katthonor och kattungar. Trots att hon själv har 4 katter och en hund så orkar hon med sina skyddslingar. Hon fixar och donar med vår hemsida, hon är också kontaktperson för ett antal jourhem som är spridda överallt i Örebro. För mig är hon mycket väl godkänd till att bli Årets jourhem för att hon orkar med allt detta trots att hon har mycket besvär med värk och annat."

"Jag nominerar Jaana - som sliter så för "våra" katter. Trots att hon har det inte alltid så lätt (operationer osv) Hon kämpar och ser till att saker händer. Att hon även sköter om våra hemsidor (ett par stycken) och är kontaktperson samtidigt ska hon ha en stor eloge för :-) Hon har en ängels hjärta som bankar för våra skyggisar som hon såå gärna öppnar sitt hem för om än hon inte har plats alla gånger :-)"På andra plats kom Kerstin Carlzon, ett toppenbra jourhem även hon. Kerstin blev Årets Jourhem förra året, 2003 och hade även i år förtjänat titeln. Hon är ofta ute och åker, hon kör katter till veterinären, åker runt till olika jourhem och hjälper dem med diverse saker, fångar katter etc. Kerstin är suverän med alla katter och kan hantera även den vildaste!

De andra nominerade:
Marina Ljung
Carina "Ina" Alexandersson
Lotta Ekelöf
Lilian Fossmo
Christina Åbladh
Louise Svensson

Vi vill även tacka ALLA våra jourhem för det fantastiska arbete ni lägger ner på jourhemskatterna! Ni är värda er vikt i guld!