Stort grattis säger vi på Örebro Katthem till
Kerstin Carlzon
som välförtjänt tog hem segern som
Årets Jourhem 2003
Kerstin hälsar att hon lovar att kämpa på!

Några motiveringar från er som röstat:

"Hej, jag vill nominera min egen mamma, Kerstin Carlzon, hon ställer alltid upp, tänker bara på katterna, inte på sig själv, hon tar in allt, har aldrig några önskemål, betalar allt själv, är ute och letar frusna och hungriga katter dygnet runt, hon vakar över alla dessa, kokar fisk även nattetid till dom sjuka, hon tar in även vilda, och framför allt! hon har dom till och med i sängen om det behövs, och hon har haft många i antal, hon har hittat mycket bra hem till alla, därför tycker jag att hon är värd detta pris. Glömde säga en sak =) hon mailar brev och kort till alla som tingar katter här under tiden dom är kvar här, och om dom själva inte har tillgång till bil, så levererar hon dom till nya hemmet."

"Hon är superrar mot både katter och människor!"

"Jag röstar på Kerstin Carlzon, för att hon dels tar emot många katter i en liten lägenhet och jobbar och sliter, sen ett stort plus att hon räddade Tarzan som var alldeles undernärd genom att ha bott i en soptunna. Genom ett under överlevde Tarzan och bor hemma hos mig och jagar råttor på landet och går upp i vikt."

"Hon är en godhjärtad tjej och en verklig eldsjäl som öppnar sitt hem för många av Örebros olyckliga katter. Hon beskriver sina jourhemskatter mycket bra i annonserna också."

"Hon ryggar inte för att ta emot "besvärliga" katter, icke rumsrena och skygga katter. Hon hjälper till lite här och var och lägger ner oerhört mycket tid på katterna. Så jag tycker helt klart att Kerstin är värd priset. =)"

"Jag tycker att Kerstin Carlzon är det självklara valet som Årets Jourhem för hon ställer upp i alla väder och öppnar sitt hem för alla katter oavsett om de är rumsrena eller ej, tama eller skygga. En större djurvän har jag aldrig träffat!"

"Far runt och räddar katter alla tider på dygnet och i alla väder. Visar hänsyn och gott omdöme när det gäller rädda missar. Ställer alltid upp, inget verkar omöjligt."

"Jag vet hur mycket hon har ställt upp för alla dessa katter som hon tagit så väl bra hand om. Hon tänker och tar mer hand om alla katterna än sig själv. Så jag tycker allt att hon är en stor vinnare!!!!"På andra plats kom Marina Ljung, ett toppenbra jourhem även hon. Marina ryggar inte för att vara jourhem åt skygga katter och är ofta ute "på fältet" och hjälper katter.
Heja Kerstin och Marina! :)

Vi vill även tacka ALLA våra jourhem för det fantastiska arbete ni lägger ner på jourhemskatterna! Ni är värda er vikt i guld!