Omplaceringskatter - Örebro kommun

Eftersom vi tycker att alla katter är värda ett seriöst hem måste man ta minst 100 kr/katt.
Personerna som nu har katterna är ansvariga för att följa upp katterna.


140521 Elton söker nytt hem

Hej!

Vi skulle behöva hitta ett nytt hem till vår älskade Elton, 2 år. Han är kastrerad och chipmärkt. Vi bor i en liten 1:a utan balkong och skulle verkligen behöva få möjligheten till att vara utekatt. Han är en busig lite sötnos som säkert skulle tycka om barn men han ska ha möjlighet till att få gå ut. Pris: 100kr

Caroline Wirén
0739852992
candreasson@hotmail.se


140520 Rödis söker nytt hem akut

Hej ..

Jag måste tyvärr akut omplacera min fina söta kille på 5 år .Men ser ut som en ungkatt liten och slank... Kastrerad och är innekatt. Är inte så förtjust i småbarn.
Med Rödis följer: Klösträd, kattlåda, transportbur, kattbädd, matskålar och ev kattsand och mat som finns kvar. Halsband med pingla och koppel finns. Men han är än så länge inte pigg på att vara ute ..
Han är pratglad och kelig och gillar att krypa in i gömslen och vrår .. Inte så kräsen i maten, men låter torrfodret stå tills han fattar
ok
ingen mer blötmat idag ..

Jag har fått svår allergi och har det riktigt jobbigt och hoppas någon vill ge honom ett hem snarast ..

Jag sätter pris 500 kr för Rödis med alla tillbehör. Men självklart är hemmet det viktigaste. Ring 0760-334155

Mvh Maria Degerstedt
ia24@hotmail.com


140502 Silli och Bebis söker nytt hem

P.g.a. Tidsbrist och hälsoskäl så söker jag nu ett nytt hem åt mina två norska skogkatter. Det är två hanar, båda är kastrerade och vaccinerade, och är födda 2007 resp. 2008. Silli är en bruntabby-bicolour, väldigt snäll, social och älskar att kela. Bebis är en svartsilvertabby-bicolour, lite mer försiktig utav sig än Silli, men nyfiken, snäll och också väldigt kramig. Båda katterna är något överviktiga, troligtvis beroende på understimulans då jag jobbar mycket och inte är hemma så mycket som jag borde.
Dom har varit innekatter hela tiden hos mig, men jag skulle önska att dom fick komma till ett nytt hem där det finns möjlighet för dom att få komma ut. Om du känner att mina killar skulle kunna trivas hos dig så hör gärna av dig!

Mvh Elin Lundwall
Elinlundwall@hotmail.com
0704777726


140415 Picasso söker nytt hem

Picasso, kastrerad Birmahane (chokladtabby) 7 år behöver nytt hem. Picasso är utekatt, så miljön måste vara lämplig för detta. Van med hundar och sällskapssjuk. Vi bor i Björkhaga, Örebro. Pris 500 kr.

Karina Wesslén
Telnr: 0709-68 61 67 el 019-507 33 63
Mail: wesslen_karina@hotmail.com


140106 Fodervärd sökes till Kissen & Foxy

Hej, jag söker fodervärd i några månader framöver då jag fick två svårt sjuka tvillingar i somras. Enligt läkarna så har barnen en lungsjukdom som inte skulle klara av hår från djur i början av hemvistelsen.
Blir det så att dessa fodervärdar tycker att de går bra med katterna och vill behålla de så kan det diskuteras. Släpps katterna ut så blir de era direkt då jag inte har tillgång att kunna släppa ut dem sen.
Maten och kattsanden står jag för såklart.
Katterna är vana med barn och hundar, vet inte hur de är mot andra katter.
Dessa två är syskon och jag hittade dem i skogen som kattungar så jag vet inte exakta åldern men jag har haft dem i 3 år.

Katterna är korthåriga, helsvarta hanar, vana med både barn och hundar.
Busar gärna på nätterna och är ganska lata. Är kräsna med mat, Lantmännens torrfoder och Icas egna blötfoder.
De är kastrerade, id-märkta och vaccinerade. De finns i Örebro.

Hör gärna av er om ni har frågor. Mejla mig: Lizza.a@hotmail.com
Kan inte nås på telefon men lämnar ni nummer så kan jag ringa när jag inte är inne på sjukhuset.

Mvh Lisa


131217 Katter söker tryggt hem pga allergi

Hej. Jag heter Riyaz Jangir och jag har två riktigt busiga katter som söker ett nytt hem.
Jag har haft de här två tösarna jättelänge exakta tid vet jag inte.
Ena katten heter Maximus men kallas Max och han är riktigt busig utav sig tycker jättemycket om barn och tycker om att vara ute den är både utekatt och innekatt absolut inte lat och tycker jättemycket om kissekatt.
Den andra katten heter Prince (Prince har nu fått ett nytt hem! /Admin). Jag skickar med bilder så ser ni hur gulliga.

Namn: Maximus, kallas Max
Ålder: 1 år
Kastrerad: nej
Färg: brun/svart med vita fläckar
Försäkrad: ja
Bor: Örebro

Katterna behöver ej vara på samma hem, är inget krav.
De har fått alla sina vaccinationer.

Hör gärna av vid intresse via mail och telefon,
Email: Riyaz.jangir@hotmail.com
Tlf. Mobil: 0760885664

Tack på förhand!!!


130818 Sigge söker kärleksfullt hem omgående

Hej, Sigge heter jag och är en hona. Jag är fem år och kastrerad.
Jag är en människokär innekatt som trivs med vuxna som barn. Har tidigare bott ihop med en hund, vi var väl inte bästa vänner men vi kunde bo under samma tak men helst bor jag ihop med en familj utan hund.

Jag söker omgående någon/några som skulle vilja ta hand om mig då jag inte längre har möjlighet att bo kvar där jag för tillfället bor p.g.a allergier.
Så finns det någon vänlig själ där ute som skulle vilja ha mig i sitt liv, kontakta Nathalie Viklund på antingen mail: nathalieviklund@live.se eller på telefon 070-3562978 så fort som möjligt. Var inte rädda att ta kontakt vid frågor etc.
Sigge finns i centrala Örebro.


130414 Nytt hem sökes till våra kissemissar

Pg.a att vår son får mer problem med sin astma så söker vi nu nytt hem till vår Sötis med sina småbassingar som snart är 5 veckor. Alla tre är töser är fulla i bus och Sötis (mamman) är en väldigt självständig katt som sköter sig själv. Hon trivs att vara ute då och då och ska bo på landet.
Vi ser gärna att ni har goda erfarenheter av katt och gärna bor på landet.

Vi söker även ett hem till deras storasyster Snufflis som är 6 månader. Hon är otroligt kelig och sällskapssjuk.

Maila gärna lite om er själva och era erfarenheter av katt till flaaxx@hotmail.com


130412 Tjejer söker hem

Vi har 2 honkatter, systrar som behöver nytt kärleksfullt hem!
De är döpta till Vit & Svart efter deras teckning. De är födda i Augusti förra året, så snart är de 1 år gamla. (Ganska små i kroppen)
De bor just nu hos oss i Närkes Kil, 2 mil utanför Örebro, då vi hämtade dem i december hos en äldre dam.
Den ena är svart med vitt bröst och vita tassar, den andra är vit med svarta fläckar över huvud och rygg. De har båda väldigt snabbt blivit vana vid små barn och den vita är väldigt mycket för att mysa och vara med hela tiden. Den svarta vill ofta och gärna bli klappad , men är mer för att busa med sin syster. De är rumsrena och avmaskade och trivs lika bra inne, som ute.

100kr/styck.
Kattlåda och klösbräda medföljer.

Denise Lindvall
tel: 0766-518511
mail: denise_friberg@hotmail.com


130127 Stella och Thea söker nytt hem

Mina två honkatter Stella och Thea söker nytt hem. Pga av tidsbrist så är katterna understimulerade när jag som ägare inte är hemma, jag jobbar mycket och sover ofta borta. Även om jag älskar dem över allt annat så måste jag se till katternas bästa. Jag söker alltså någon som har tid för dem och på plats där de eventuellt kan få vara ute. Katterna är mycket snälla och keliga. Stella är något mer social, nyfiken och busig medan Thea är mer återhållsam, lugn och ganska lat av sig. Båda gillar att mysa och gillar att vara med och titta på när man gör saker.

Katterna är något runda till omfånget och det beror väl mestadels för att de inte är så aktiva då de är innekatter.
De är födda i Juni 2007 och kommer från samma kull. De trivs med varandra men jag vet inte hur de trivs tillsammans med andra katter. De är vanliga bondkatter och de är kastrerade och vaccinerade (dock vet jag inte mot vad för det hände 2007) Katterna finns i Örebro. Bilden är ganska gammal, men de ser ungefär likadana ut, bara lite äldre.
Stella är svartgrårandig och vit, Thea är svartgrårandig.

Mvh
Tobias
070-7530049
tobias.suomela@bredband.net
130528: Annonsen är fortfarande aktuell


120708 Två honkatter söker nytt hem

Med sorg i våra hjärtan måste tyvärr göra oss av med våra väldigt speciella honkatter. Anledningen är att de längtar ut och vill vara på äventyr, men detta är tyvärr inte möjligt för oss pga hur vi bor.

Varför de är så speciella, är att vi har flaskmatat dem sedan dag 2 eftersom deras mamma dog bara dagen efter förlossningen. Med andra ord är de väldigt tillgivna och mkt sociala och trygga. De är också 100 % rumsrena. Aldrig hänt en olycka! De är nyss fyllda 1 år och de är ej kastrerade.

Jag ser helst att de båda kommer till samma hem och att de också kommer till ett seriöst hem med kattvana. Helst ute på landet så de får deras frihet som alla katter behöver. De båda är just nu innekatter.

Keira är väldigt kelsjuk och älskar att bli kliad på magen. Hon vill gärna sova tillsammans med oss i sängen varje natt. Hon pratar gärna mkt och vill vara med när det händer något. Hon är trefärgad blåsköldpadda

Chanelle är också kelig, men hon är mer intresserad av att snutta på fingrarna. Hon är trefärgad svartsköldpadda.

Priset är inte viktigt för oss, det är det minsta bekymret. Det viktigaste är att de kommer till ett bra hem där de blir väl omhändertagna. Priset är i alla fall 250 kr. Vi skickar även med kattlåda, kattsand, kattmat, kattleksaker, klösbräda och transportbur.

Hör av dej om du vill komma och hälsa på dom! Oseriösa svar behöver inte göra sej till besvär.
Mvh Lindah Malm 0700464018


120701 Våra två katter vill ha ett nytt hem

Vi måste tyvärr göra oss av med våra små bebisar då det inte funkar som det ser ut nu. Tiden räcker helt enkelt inte heller till för att ge den kärlek och uppmärksamhet som behövs.
Syskonparet Diva och Dior, 5 år. Väldigt sällskapliga, keliga, nyfikna, mycket lugna och fina. Båda två är kastrerade och rumsrena, det har aldrig varit några problem. De har hittills varit innekatter men ser inga hinder för att dom skulle få springa ute, tvärtom.

Diva: svart/vit hona. Är en liten Diva sen hon var liten. Tycker om att gosa och kela men helst på hennes villkor, när hon vill.
Dior: brungul/vit hane. Otroligt kelig och vill alltid vara med, vill helst sova i sängen men annars alltid någonstans i närheten. Bästa leksaken är en liten råtta som man får kasta apport med honom med.

Vi ser helst att dom får komma till samma hem och att det är till en person som är van med katt sen innan. Men huvudsaken är ändå att det blir till ett hem som har mycket tid och kärlek till dom. De är inte så vana vid barn men ingen fara med att de skulle bitas och klösas, det har aldrig hänt någonsin. De är enbart lite rädda och reserverade när det kommer småttingar och hälsar på.

Ring eller maila om du är intresserad av våra små katter.
Sandra o Johan, 070-754 66 19, collajn@hotmail.com


120604 Omplacering

Vi har en katt som vi inte kan ha kvar pga att hon inte går ihop med en släktings hund som vi brukar ta hand om några dagar i stöten och vi hittar ingen i bekantskaps kretsen som har möjlighet att ta hand om henne.
Hon heter Lillan och är en hittekatt på ca 6 år, jättegosig för de mesta och ligger gärna och gosar med en på morgonkvisten och följer även med in till sängen på kvällen. Lite rädd är hon för dörrklockan och knackningar på dörren, springer och gömmer sig men kommer efter en stund fram. Hon har varit innekatt ända sen hon vart omhändertagen.
Hon går bra ihop med barn, bara dom inte rycker henne i svansen osv. då hon kan säga ifrån. Hon är van med hund men lite på sin vakt (just med släktingens hund så är de hunden som är problemet).
Hon är varken vaccinerad eller kastrerad. Vi bor i Örebro.

Frida 0705148742 - snälla, varken sms eller samtal efter 10 på kvällarna.
finfina_frida@hotmail.com


120511 Tre honkatter söker nytt hem

Jag har 3 st underbara katter som jag tyvärr ej kan ha kvar.
Det är 3 st honkatter som är 6, 3 och 2 år. Den äldsta är kastrerad.
Då jag bott i hus hela tiden är det viktigt att dom får komma till någon som bor så pass att dom kan få vara ute. Dom är väldigt keliga och sociala.

Ring eller maila mig.
Malin
073-236 50 72
Malin.cullbrand@hotmail.com


120509 Dixie söker nytt hem

Hej!
Vi måste med sorg i hjärtat omplacera vår katt pga pendling mellan 2 boenden och att hon i längden inte kommer att gå ihop med vår lilla dotter. Hon är en väldigt kelgo katt men litar inte helt riktigt på hennes humör. Hon har varit innekatt i alla år men skulle förmodligen trivas bäst som utekatt och då skulle hon nog också bli lugnare när hon får en annan stimulans. Dixie är 6 år, vaccinerad och kastrerad. Hon är väldigt kelig och go men kan också vara lite busig. Går nog inte ihop med andra katter eller småbarn.

Är du intresserad av Dixie? Hör av dig till:
Therese Gustafsson
0704991507
therese.gustafsson84@hotmail.com


120425 Två söta tjejer behöver omplaceras

På grund av att jag inte har tid för mina underbara flickor längre så har jag tagit det svåra beslutet att omplacera dem. De är 2st okastrerade honkatter (går på p-piller, bondkatter), är nu innekatter men skulle gärna se att dom får komma ut gärna på landet. Sessan är 1 år grå/brunrandig med vita tecken i ansiktet och på tassarna. Chatch är 2 år och grå/brunrandig. Sessan är väldigt social och vill alltid vara i centrum, och Chatch är social hon med men tycker inte om att bli lyft. Hemmet är MYCKET viktigt och det är med stor sorg i hjärtat jag tar detta beslut...

Första kontakt via SMS eller mail pga dumma arbetstider. 070-5784716, jenny.edvardsson@live.se //Jenny


120425 Pelle behöver nytt hem

Söker nytt hem till gosig kille, han är 3 år och kastrerad. Förmodligen trivs han inte i vårt hem då han ibland kissar på fel ställe! Men tror att det skulle bli bra i en familj där han får vara ute mycket! Han är väldigt gosig och full i bus, han är van med andra katter och tolererar hundar=). Pelle bor nu i Hovsta men bor gärna på landet! Han är jättebra med barn.

Ring 0736727225 Tina


120123 Figaro längtar ut!

Vår kattpojke Figaro, född sommaren 2007 behöver ett nytt hem ganska akut. Han trivs inte i vårt lilla hem där vi sällan är nu för tiden p.g.a. arbete. Han behöver möjlighet att komma ut och inte bara vara innekatt. Eller en större lägenhet med inglasad/nätad balkong e. dyl. Han är mer äventyrslysten än andra katter och är gärna "Herre på täppan". Det finns alldeles för lite att utforska i vårt hem.

Figaro är kastrerad och försäkrad. Hans färgteckning är bruntigré och vit, korthårig. Han är van vid andra katter men inte andra djur och barn har han sällan fått tillfälle att lära känna, så jag kan inte säga hur han fungerar med barn. Han är väldigt kelig och älskar att ligga nära mig på natten. När ostbågarna tas fram, då är det fest, tycker Figaro.

Vid intresse skickar jag gärna mer bilder och har även flera videosnuttar på Figaro.
Hör av dig till Sandra och Björn på telefon 070-211 75 92 eller sandram.nilsson@hotmail.com. Vi finns centralt i Örebro.


120104 Charmerande killkatt till gossebjörn

P.g.a ändrade familjeförhållande (samboflytt med man som är tyvärr är pälsallergiker) så det är med sorg i hjärtat tvingas jag nu lämna bort min kära 12årige levande gossedjur till hankatt GUSS (som min dotter uppfostrat en gång i "tia" till att hoppa upp och krama om en och även ta napp i munnen och dricka mjölk ur nappflaska!).
Det var ett tag sedan och nu tycker han om att för det mesta vistas ute och leka och busa med dagisbarnen och ibland ta sig en matbit i vårt "drive in" kök!
Han är lydig, kramig, kastrerad, vaccinerad, regelbundet avmaskad och älskar barn!
Han skulle nog älska att få vara på landet i sina gamla dagar och "stångas med de andra tjurarna":)

Låter det intressant? Ta kontakt med:
Marie Bivefors
bivefors@hotmail.com
019-10 71 00
073-925 18 85


120104 Kelsjuk pratande "Whiskas" honkatt

Med stor sorg pga samboflytt (man = pälsallergiker) måste jag lämna bort min uppfostrade mäniskoliknande följesslagare Fixi!
Hon på ålderns höst vill befinna sig helst inne och är mycket tillgiven, smart och gosig, "annorlunda krafter" och är bl.a. "övernaturlig" (pratar o kallar på en, genom telepati), tar gärna en pratstund med dig o har humor o tror ibland hon är en hund o tigger mat vid bordet :-).

Fixi går bra ihop med barn (van vid liten hund och sin son = hankatt), hon är även kastrerad, vaccinerad samt avmaskad regelbundet!
Är uppvuxen i Degerfors men flyttade till Örebro för ett år sedan tillsammans men sin son Guss ur sin första kull. Söker efter ett kärleksfullt hem som uppskattar en honkatt som är utöver det vanliga och har det där "lilla xtra" :-)

Låter det intressant? Ta kontakt med:
Marie Bivefors
bivefors@hotmail.com
019-10 71 00
073-925 18 85


111219 Hjälp oss hitta ett nytt hem!

Vi har mycket troligen fått pälsdjursallergi i familjen och måste göra oss av med våra två superfina och goa katter, Simon och Svea. En röd hane och en svart hona, båda korthåriga och kastrerade/steriliserade. De är ca 1½ år gamla och nu utekatter. Simon har jag svårt att se som innekatt, men Svea skulle säkert inte ha problem med det. Båda är suveräna med barn och älskar att vara med barnen. Riktigt sällskapliga och trevliga katter som gärna ligger i knät och gosar. Är du ute och går kan det hända att du får sällskap, men på lite lagon behörigt avstånd, de är ju trots allt katter! :-)

Vill helst inte ta bort dem, men har vi inte nya hem åt dem innan dagarna före nyår så får det tyvärr bli så!:-( Hoppas hoppas vi ska hitta någon/några som vill ha dessa fina och goa katter.

Dålig bild tyvärr, de gillade inte bilxten i kameran.

Ring mig om du vill köpa en eller båda två, du kommer inte ångra dig!
Klara tel:070-3539394 eller maila klara.melander@gmail.com


111016 Hubbas behöver ett hem på landet

Hubbas kom till oss för ca 4 år sen, verkade som nån hade övergett honom, han kom flera gånger per dag och åt hos oss och sen blev han en inneboende för inte kunde vi slänga ut honom. Nu ska vi dock flytta in till stan och det kommer inte Hubbas gilla, får han inte gå ut så hoppar han på våra två andra katter som tyvärr är sjuka, så vi behöver hitta ett nytt hem åt honom...

Hubbas är runt 10 år nu, hankatt, kastrerad, vaccinerad och frisk. Han älskar att vara ute tillsammans med en och älskar promenader, sover med en i sängen och pratar en del. Dricker gärna från kranen och vill vara med när man borstar tänder... Gillar att sova mestadels, en riktig latkille!
Hans färger är bruntabby, han funkar med andra katter, han är en riktigt go kille och den som honom får ångrar sig inte.

Är du intresserad så hör av dig så kan jag berätta mer!
Ring 0736223753 /Sanny


110929 Halvras maine coon-hona, kastrerad

Sally är en halvras maine coon-hona på 4 år. Vi söker nytt hem åt henne pga att hon blir stressad av vår 1-årige son som hela tiden är på henne.
Hon är kastrerad och har fått en vaccinationsspruta. Hon är tabbybrun och semilånghårig. Väger ca 6-7 kg och har väldigt fin teckning.
Sally har bott hos oss i Örebro sen hon var 12 veckor och har varit innekatt i lägenhet fram tills hon var 3,5 år. Senaste halvåret har hon fått gå ut dagtid, men har hållt sig nära hemmet och endast varit ute korta stunder. Sally är väldigt sällskapssjuk och vill helst vara där vi är. Hon följer ofta med från rum till rum. Hon är pratglad och kelar gärna på hennes villkor. Hon är en katt som behöver mycket stimulans och vi tror att hon mår bäst av att få bo där hon har möjlighet att gå ut och jaga/springa av sig.
Vi lägger stor vikt vid att hon får ett nytt bra hem där hon blir väl omhändertagen. Rätt hem betyder mer än priset.

Pris 300kr
För mer info, frågor kontakta oss på mail sventommy79@hotmail.com


110808 Mina två bebisar behöver nytt hem!

Jag har två pojkar hemma som behöver ett nytt hem. Saxon är äldst och är cirka 7-8 månader och "Den lille" är cirka 5 månader gammal. De är det bästa jag har men jag märker att de inte trivs inne och nu har jag fått ett jobb vilket innebär att jag inte kan ge dem all den uppmärksamhet de är vana vid. Det skulle vara toppen om de kom till samma familj och fick vara ute. De är verkligen bästa kompisar och det vore synd att skilja dem åt! Ingen av dem är kastrerade eller vaccinerade!
Saxon är min guldklimp, han är så otroligt mysig och kelsjuk och vill vara med överallt. Den lille är också väldigt mysig, men han är lite försiktigare. Han vill gärna ha det lugnt och skönt medan Saxon vill vara överallt och ingenstans :) De går på låda och är relativt rumsrena, förutom när de har haft diarré nångång, då har det hänt nån olycka. De är verkligen världens bästa katter, men jag vill att de ska må så bra som möjligt och det tror jag de gör om de får vara ute lite. Jag hade tänkt att ta cirka 250 :- st. Men det beror lite på. Jag bor i Örebro så katterna finns att hämta här!

Ni kan nå mig på nummer 0735692477 eller på mail redhead_Moa@hotmail.com
Mvh Moa almen


110714 Hankatt för omplacering.

Hej, vi har en katt som heter Vanheden "Vanne" som är 5 år gammal.
Vi har fått tillskott till familjen och har därför inte längre tid för katten, och det börjar märkas att han inte mår bra av bristen på uppmärksamhet. Han är korthårig, vit med röda fläckar, och har en medfödd krok på svansen.

Han är en innekatt som alltid varit lite sugen på utelivet. Han är mycket väluppfostrad, lyssnar oftast redan första gången man säger ifrån, (så länge man kan vara konsekvent och visa att man bestämmer). Han är mycket kelig, och inte så kräsen vad gäller hur man kelar med honom, ett bordsben kan t.ex. vara att föredra framför ett knä ibland.
Han har inga större problem med barn, blir de för jobbiga vill han gärna kunna gömma sig någonstans, men blir aldrig tjurig eller aggressiv, mår dock bäst i vuxet sällskap, så att säga.

Leksinnet finns kvar, även om han blivit lite slöare sen kastreringen.
Han är som sagt kastrerad, men ej vaccinerad. Han har visat tecken på att vara allergisk mot torrfoder med fisk i, men efter att ha bytt till kött på heltid så har han ej haft några problem.
Han är på alla sätt och vis en mycket trevlig katt som är lätt att ha att göra med, men som tyvärr blir missunnad i sitt nuvarande hem.
Vi hoppas innerligt att någon med mer tid vill ta över vårdnaden så att Vanne får bli så lycklig och underbar som vi vet att han kan vara.

Mvh
/Erik Jonsson
073 9537797
erik.jonsson.84@hotmail.com


110707 Pga. Tidsbrist samt hälsoskäl behöver jag omplacera min bästa vän.

Astrid är 7 år. Hon är kastrerad, och försäkrad.
Hon är tillgiven tycker om att sitta i knäet, men hon är ej van vid småbarn.
Lite försiktig om det kommer främmande till en början, eftersom hon är van vid en person.
Van att vara ute! Men har även kattlåda. Hon tycker mycket om att leka och busa, behöver komma till någon som har tid med henne så att hon ej behöver vara ensam så mycket.
Kattlåda, transportbur samt leksaker medföljer. 200kr vill jag ha för Astrid.

Lotta karlsson Hem tele: 019-5073583. Mobil.: 076-3277420. e-post. liselottkarlsson@live.se


110628 Barnvana utekatter

Hejsan!

Pga flytt till lägenhet behöver vi omplacera våra älskade katter.

Fritte är 6 år, honkatt som är kastrerad!
Hon är social ibland, och trivs ensam ibland! Hon är van med andra katter och van med barn. Hon går undan om hon känner sig trängd. Hon är van med kattlucka och även med kattlåda.
Fritte är en utekatt.
200 kronor vill vi ha för Fritte.

Glenn är 2 år och son till Fritte. Han är kastrerad och id märkt. Han är semilånghårig mörktbrun/svart/vit. Han är van med kattlucka och kattåda, van med barn och social.
Glenn är en utekatt.
200 kronor vill vi ha för Glenn.

Katterna måste inte komma till samma hem även om det skulle kännas bra. De är inte beroende av varandra.

De finns i Vintrosa utanför Örebro!

Mvh Josefina


110430 Katt behöver hem nu

Pga. för lite tid till min älskade katt måste jag nu lämna ifrån honom. Han är en röd hankatt som är tre år och heter Chingiz. Han är en väldigt sällskapssjuk katt som gärna vill ha uppmärksamhet och pratar mycket. Mycket fin och söt katt. Behöver nu ett hem till honom gärna omgående.
Hör av er till mig på 0763-933358
Finns i Örebro.
Med vänliga hälsningar Ramya Gustavsson


110412 Vår vän behöver nytt hem

Pga av flytt måste vi lämna ifrån oss Tiger. Tiger är snart 8 år och han är en hane och kastererad och han bor i Örebro. Han är korthårig svart tigererad, han trivs bäst utomhus och det är därför vi inte kan ta med oss honom för han skulle inte trivas som innekatt. Tiger behöver ett hem som kan ge han mycket kärlek, bus och gos :) Och framförallt ett hem så han kan fortsätta att få gå ut! Tiger är inte uppväxt med andra katter eller andra djur. Hör gärna av er om ni vill ha eller vet någon som vill ha en fullvuxen, kelig och helt underbar ny vän i familjen. Skriv eller ring.

Maria Boussard
073 77 240 12
Anemo2@hotmail.com
(Vill gärna bli kontaktad via epostadressen men går inte det så ring efter klockan 10.00)


1-årig hankatt behöver omplacering omgående

Min kära hankatt Loke som är drygt 1 år gammal, korthårig orange med vita tecken, okastrerad behöver komma till en ny fin familj utan katt och hund som kan ta hand om honom ordentligt.
Han är väldigt busig och pratglad och jätte jätte gosig.
Han finns i örebro.

Kristin Skoglund
0765545667 mob
zorn88@msn.com


110301 Saga och Nova söker nytt hem

På grund utav ändrade familjeförhållanden måste nu Saga och Nova hitta ett nytt hem! De är två honkatter som är syskon och har levt hela deras liv tillsammans, därför önksar jag att de får fortsätta med det. De fyller fem år nu i Maj och Nova är semilånghårig och Saga är korthårig, båda är sköldpaddsfärgade med otroliga teckningar som skiftar mellan svart, vit, grå och orange. De är blandraskatter mellan nork skogkatt och bondkatt. Båda är kastrerade och märkta och har levt som innekatter hela livet men tror dock att de är sugna på att utforska livet utanför lägenhetsdörrarna! Att ha dem så utekatter tror jag inte ska vara ett problem. Båda finns i Örebro och har aldrig varit sjuka utan är i bra fysisk form.
Saga är en hel mysig katt som älskar närhet, hon tycker mest om att ligga i knät och bara bli klappad på hela dagarna. Hennes persoliga signatur är att rulla runt och göra kullerbyttor när man kliver innanför dörren.
Nova är en ståtlig katt som gillar att vis upp sig, hon älskar att ligga på sängen och bara njuta av livet. Sitter gärna i fönstret och sträcker på sina fina tassar!
Vill man ha två otroligt charmiga katter som är väldigt hängiva till sin ägare så är Saga och Nova två vinnare!

Mitt man är martina Schjölin telefonnummer 0739903775 email: martttina_s@hotmail.com


110223 Ny familj sökes AKUT pga Svår allergi!

Hej!
Ny familj sökes till våra två katter Saga och Ceasar som är 26 veckor gamla.
Vi måste tyvärr lämna ifrån oss dessa gullungar på grund av svår allergi så en ny familj vore ju det bästa.
De är mycket snälla och går snällt på lådan och äter vanligt torrfoder.
Så snälla hjälp oss snarast för vi måste lämna ifrån oss dom inom kort.

Hör av er till
Anna Ståhl
0700-639741


110223 Två systrar söker nytt lugnt hem

Oktober 2009 föddes dessa två urgulliga katter.
Dom är väldigt mysiga och älskar att ligga i knäet och mysa, samt hoppa och skutta och ha kul.
Men dom behöver ett nytt hem, med två barn och fyra hundar blir det för mycket för katterna, dom är stressade och längtar till en lugn familj som bara har dom.
Katterna kommer endast att säljas ihop, vi vill inte dela på dom.
Dom är kastrerade och chipmärkta, vaccinerade tre gånger, försäkrade och uppfödda på Royal Canin.

Katterna är mycket ute på sommaren, men på vintern föredrar dom att vara inne i värmen.

Dom säljs för 800kr, då ingår två katträd, kattpotta med lock, skålar, mat och leksaker.

Endast till seriösa sökare. Maila mig för mer info.

Mvh Magnus
magnus.anm@gmail.com


110218 Frej behöver nytt hem pga allergi

Hejsan

Jag måste omplacera min hankatt Frej. Han fyller 5 år i år, kastrerad sen han var 6 månader. Han är chipmärkt och har varit försäkrad hos Agria sen jag fick honom som kattunge. Måste tyvärr nu hitta ett annat hem till honom då min sambo har utvecklat kattallergi som blir allt värre. Det är med tungt hjärta som jag gör detta och skulle vilja om möjligt fortfarande ha möjlighet att komma och hälsa på honom ibland. Idag bor vi i Vivalla, Örebro. Frej är ljusgrå med vit mage och tassar, han har även några få ljusbruna ränder. Hans päls är semilång, han är i god fysisk form, älskar att gossa, trots sin ålder har han fortfarande en massa lek kvar i sig. Har haft honom i kontakt med barn under 2 år och det har gott bra, desto mindre barnet är ju mer tolererar han från det. Han har aldrig under en längre tid bott tillsammans med en annan katt, de gånger han har träffat andra katter har det gått bra då han mestadels är endast väldigt nyfiken på dem.
Jag bifogar även en bild på älskade Frej.

Jag kan lättast bli nåd på min mobil 070-3038295 annars kan man höra av sig till min mail lindarosengren527@hotmail.com

MVH Linda Rosengren


110130 Två goa honkatter söker nytt hem

Hej!
Vi behöver tyvärr lämna bort våra två gosiga katt-tjejer.
De är två respektive ett år och världens mysigaste katter. Men nu behöver de ett annat hem ganska omgående pga. att vår dotter är allergisk. Båda katterna är innekatter och kastrerade. Vi tror att de skulle klara sig lika bra inne som ute. Skrollan är ett år och sköldpaddsfärgad, hon är en härlig katt som alltid kommer och lägger sig i knät och hon svarar om man pratar med henne ibland. Den svarta katten är två år och hon heter Missan. Missan är som en liten hund , de kommer alltid och hälsar vid dörren (som hundar) när man kommer hem och hon är riktigt social. Vi ser helst att de får flytta tillsammans då de inte gillar att vara utan varandra.

Katt-träd, kattlåda och massa kattleksaker medföljer!

Mobilnummer Kristoffer. 0704031696


110103 Tiger söker nytt hem

Hej!
På grund av allergi behöver Tiger flytta till en ny familj. Tiger fyllde 4 år nu i dec. Han är ID-märkt och kastrerad. Han är en social, kärleksfull och gosig innekatt.
Kattlåda, klösbräda, matskålar, det torrfoder han äter, m.m. medföljer.
Hör av dig om du är intresserad. Huvudsaken är att du är djurvän och vill ta hand om honom. Tiger finns i Solhaga i Örebro.

MVH Sobat A. 0739904702


101227 Nixon söker nytt hem som utekatt

Nixon är 6 år. Född i oktober 2004. Han är kastrerad men ej vaccinerad eller öronmärkt.
Han vart avmaskad för ett eller två år sen mot spring- och spolmask.
Han är sällskaplig av sig och tycker om barn, men behöver komma till ett lugnare hem då vi har tre skolbar barn och en liten bebis, vilket är för mycket för vår Nixon då man märker tendenser till att han mår dåligt och vill ut eller gömma sig.
Annars är han en jättesocial utekatt, som älskar att komma och möta husse ute och följa med till dörren när han kommer hem från jobbet.

Jag nås på mail eller telefon: 019-6112142/0736540168

MVH Therese Hässelbäck


101123 Gizmo och Luis behöver nytt hem

Hej
Mina underbara och älskade Gizmo och Luis behöver ett nytt hem där de är lika älskade som här.
Båda är svarta och vita bondkatter som är strax över 2 år. De har levt som innekatter och vill helst få komma ut och jaga flugor på landet. De vill inte bo i villaområden eller nära trafikerade vägar.
Gizmo är lite större till storleken och har en svart teckning på nosen. Han tycker om att jaga och att bli jagad. Att smyga på saker som rör sig under täcket är väldigt spännande, och när han är trött kryper han gärna upp i knät eller kommer och lägger sig i sängen.
Luis är lite mindre och älskar sin boll som är döpt till mjao-mjao. Den lekar han med dag och kväll, och när den hamnar under sängen eller soffan så berättar han det så då får man hämta den. Han älskar mys och pys och kommer gärna o väcker mig på morgonen med kurr och kel.
Jag är väldigt mån om att dessa underbara kissar kommer till ett bra hem, så därför vill jag be er skriva ett mail där ni berättar om er själva, och ert hem, och så kommer vi såklart att träffas.
Önskar ni mer information om Gizmo och Luis så fråga mig bara.
Ni når mig på email: t_ahlenius@hotmail.com

Mvh
Therese


100624 Två helmysiga hanar för omplacering

Nu har vi tagit det tunga beslutet att lägga ut våra små kissar då de inte trivs i lägenhet. Vill att de ska komma till landet så de får vara både ute och inne.

Gizmo: Gul/vit hane 5 år. Blandras mellan Norsk skogkatt och bondkatt. Gizmo är jättegosig, kommer upp i knät på en när man sitter i soffan och myser, kommer när man kallar på honom och pratar med en. Älskar att leka. Kastrerad, märkt i örat. Hund- och barnvan. Dock ej utevan.

TinTin: Helsvart hane, 1 år. Renrasig korthårig Manx (utan svans). TinTin är jättemysig, Han är en riktig gosekatt. Ligger i sängen, busig, älskar att leka. Han är som en lillebror till Gizmo. Kastrerad. Hund- och barnvan. Dock ej utevan.

Flyttas endast tillsammans då de är så tajta. Båda katterna går på låda, äter torrmat. De ska komma till sitt framtida hem. Medföljer: Katt-toa med tak, klösbrädor, matskålar, leksaker.
300 kr för båda katterna och alla saker. Hemmet är viktigare än priset. Vill endast ha svar från seriösa intresserade.
Ni kan nå mig (Eleonor) på 073-839 70 26 eller gosigaste@hotmail.com
Katterna finns i centrala Örebro.


100506 Akut: James behöver nytt hem

Katten James som är kastrerad hankatt på cirka 8 – 10 år behöver snarast ett nytt hem, då matte måste flytta till en lägenhet och med sorg i hjärta måste lämna från sig sin James Tasseman. Han är en korthårig svart lugn mysig katt som helst vill vara inomhus, men kan ta en utomhuspromenad ibland. Då han alltid varit van vid att bo i ett lugnt hem, så skulle det nog passa bra hos ett äldre eller barnlöst par utan andra husdjur. Gärna i ett hus på landet så han kan ta naturpromenader emellanåt. Spinner som en helikopter.
James bor nu i Asker, cirka 2 mil utanför Örebro.

För endast 100 kronor får du en tillgiven och trogen vän.

Kontakta min pappa snarast.

Jennie.

Tel: 070-5589939
alf.nilsson@telia.com


100428 Underbara kattsyskon söker nytt hem!

Våra fina ragdoll/perser blandisar söker nytt hem. Det är två syskon, en hane som är 1 år (grå/vit) och hans lillasyster som är 7 mån (svart och vit på magen.)
Katterna vill komma till ett hem där dom kan få komma ut och springa och leka. Dom är jätte snälla och gosiga, följer efter en vart man går och är väldigt sällskapssjuka. Sover gärna i sängen och spinner nästan hela tiden.
Båda två är kastrerade, avmaskade och vaccinerade.

Det viktigaste är att dom kommer till ett bra hem där dom kan vara ute och få mycket sällskap av snälla människor som bryr sig om dom. Alla katt-tillbehör finns att tillgå.

Katterna är otroligt tillgivna. Man kan göra vad man vill med dom och dom är vana med barn. Du kommer få två underbara livskamrater! Priset är inte viktigt utan det vi bryr oss om är vart dom kommer. En symbolisk summa på 100 kr tas.

Katterna finns i centrala Örebro och måste få nytt hem pga flytt.

MVH Karin
0736588572


100310 Selma vill flytta

Selma i Örebro, 6 år, vill hitta ett nytt hem pga att hon inte trivs och slappnar av med min andra katt. Har försökt ett bra tag men för hennes skull letar vi nu efter ett nytt hem till henne. Hon önskar bli ensamkatt.

Det är en underbart snäll och go katt. Hon är steriliserad, river och klöser inte på några möbler, är smidig och har aldrig haft sönder ngt under det året jag har haft henne. Hon är helt rumsren, äter torrfoder. Vet inte vilken/vilka raser det är i henne men hon är rätt stor, har lång päls som hon gillar att få borstad. Jättesöt katt. Hon är ingen knäkatt men ligger gärna bredvid i soffan och älskar att kelas med. Inga problem att bli lyft.

Om du tror att du kan ha rätt hem för henne så hör av dig, mejla och berätta vem du är, samt telenummer så ringer jag upp. Endast seriösa djurvänner.

Vänliga hälsningar
Linda

lindas_85@hotmail.com


100113 Helig birmahane (brunmaskad) på 12 år söker nytt lungt kärleksfullt hem!

Lilla Oscar här i Örebro, väntar på att sin lilla skyddsängel ska dyka upp så han kan hitta ro igen. En mycket lugn o snäll katt som nu söker hem för att alla 3 barn rycker o busar för mycket så han inte alls trivs. Han är ju van vid att matte funnits o bara pysslat om, han älskar att prata med dig och sova hos dig, ligga i knät, men har dock ett fåtal folk han accepterar, för han e en mycket kräsen liten katten gustav. Vill absolut inte vara bland andra katter, o barn (även om han aldrig gjort dem en fluga tillbaks)

Han är Kastrerad, långhårig.

Behöver någon som har tid att pyssla o ge god mat, han älskar o bli borstad och kurrar nöjt. Söker gärna äldre lugnt hem då han är mycket lugn o tillgiven de han tycker om.

När laserlampans prick kommer fram jagar han den som en tok, och glitter/måttband som ligger o ålar sig på marken springer vi efter, gömma sig i lådor och papperspåsar. Så han har både glöd o Bus kvar men orkar inte för mycket & är för det mesta mest nöjd om han har någon som kommer hem o uppskattar han i hemmet!
Älskar att skämmas bort med Lax, smör, skinka & andra delikatesser ibland då o då.

Priset är 600 kr

Vi hörs du där ute.
Kontakta Jenny på
tel 0763455104
Jenitroll@hotmail.com


090405 Européer söker nya hem

Asta är 4,5 år, sköldpaddsfärgad hona.

Tootsie är 5,5 år, sköldpaddsfärgad hona.

Asta och Tootsie vill fortsätta att bo tillsammans.

Polka är 4,5 år, sköldpaddsfärgad hona.

Brasse är en röd hane på 4,5 år.

Hej!
Vår matte har flyttat och vi får inte riktigt den tid och plats vi behöver från vår matte.
Vi söker därför efter nya hem. Vi är innekatter som får gå ut vid sommarstugan, men den ligger långt bort nu så besöken där blir inte så täta. Vi är alla trevliga och keliga och vår matte har skött avmaskningar och vaccineringar, vi är märkta med chip och ett par av oss även i örat. Kastrerade är vi också. Tootsie och Asta är champions och vi har alla en stamtavla och vår ras är Europé, vi är födda i juli så vi är sommarbarn, vi är också uppvuxna med hundar.

Vi finns i Örebrotrakten, men åker då och då till Dalsland.

Ring eller maila vår matte så får du veta mer.
Karin Karlström, 019-451199 eller 070-6424389, kati.ka@telia.com


090121 Fia söker nytt hem

Fia, 2 år gammal svart bondkatt söker nytt hem.
Jag söker en kärleksfull matte eller husse som kan ta hand om mig.
Medföljer: Kattlåda, kattströ, matlåda, kattmat, kattleksaker, kattsäng.
Uppväxt med hundar, ganska kelig.
Ej kastrerad.

0707-942 140 eller john.78@live.se
Mvh John Wahlén


080519 Ebba

Det här är Ebba som är snart 3 år som behöver nytt hem pga tidsbrist!
Ebba är en mycket snäll, barnvänlig o mycket kelig honkatt, är steriliserad, blandras (uppfödaren trodde att Ebba en blandning av bondkatt o långhår) svart, gillar att vara inne mest men går ut när vädret är fint!
Jag heter Eva och bor i Brickebacken.
Kontakta mig om du kan ge Ebba ett nytt hem
Tel: 076-8181876 eller ewa.eriksson@orebro.se


070917 Bröder söker nytt hem

Vi kan tyvärr inte ha kattbröderna kvar.
Det är en helvit och en svart med en liten vit haklapp och litet vitt på magen. Båda är korthåriga vanliga huskatter. Är väldigt kelsjuka av sig och älskar att kela.
Den vita heter Star, han spinner så fort man tittar på honom. Den svarta heter Buset och han kommer för att kela så fort man sätter sig i soffan. Båda går ofta ut, men är inte hundvana. Kan fungera med andra katter också. Skulle passa utmärkt i en barnfamilj.
Båda är från samma kull och föddes 17 april 2006. Är chippade, kastrerade och vaccinerade en gång. Katterna finns i Örebro!
Om intresse finns, smsa till Anneli Frisk på 0735-123644 och mailadress är smulan_989@hotmail.com