Omplaceringskatter

Eftersom vi tycker att alla katter är värda ett seriöst hem måste man ta minst 500 kr/katt (nytt sen 150715).
Personerna som nu har katterna är ansvariga för att följa upp katterna.170808 Smillan söker nytt hem

Smillan är en pigg dam på 10 år med långt hår och mycket integritet. Hon kan vara otroligt gosig när hon vill, men det är hon som bestämmer om och när det ska gosas.
Hon bodde tidigare med en barnfamilj inne i stan. Nu bor hon på landet tillsammans med 3 andra katter. Att hon behöver flytta beror på att hon inte går ihop med en av våra andra katter.
Gotty är mycket osäker p g a tråkigheter tidigare i livet, och råkar därfšr ofta illa ut när Smillan vill visa vem som bestämmer. Om hon är hundvan vet vi inte. Hon skulle behöva komma till någon på landet. Där hon har möjlighet att vara både ute och inne.
500 kr.

Ingela Lindahl
019-452037
ingela.lindahl@live.se

160619 Turbo söker nytt hem

Hej! Då min underbara katt Turbo inte riktigt trivs i min lägenhet har jag tagit de tuffa beslutet att försöka ge honom ett nytt hem.
Han är född 13 mars 2015 och har bott hos mig sedan början på oktober. Han är chipmärkt, kastrerad och vaccinerad. Han är väldigt livlig och älskar att busa, han gillar inte att bli buren men ligger gärna och gosar med en och sover hos en på nätterna. Han älskar vatten! Brukar bada med mig i badkaret.
Han skulle behöva komma till ett hem där han får en kompis eller där han kan vara ute när han vill (han har enbart varit innekatt) Han älskar att vara ute på min balkong och jag har inte möjlighet att låta honom gå ut mer än så, och det märks att han vill mycket mer! Har tänkt mig en symbolisk summa på 500kr för alla hans tillbehör såsom låda, mat och massa leksaker.
Han finns i Degerfors och jag kan komma med honom.

Kan ej bifoga bild, men kan skicka bild på honom via mms, han är bruntigrerad med vita tecken
Kontakt via mejl eller sms
Emmy Eriksson
Emmy.eriksson89@live.se
0767765607


151211 Kattsyskon söker nytt hem

Lisas och Nisses husse har flyttat till lägenhet och kan inte ta dessa gosiga katter med sig.
Katterna är 10 år gamla, kastrerade, vaccinerade, duktiga jägare, vana vid barn och hundar. Lisa är svart till färgen och Nisse är brunspräcklig. Båda är korthåriga. Nisse är pratglad och väldigt social. Han följer gärna med på promenad eller åker cykelkorg, medan Lisa helst ligger i knät eller gungar gungstol. Katterna önskar att tillsammans komma till en ny familj, gärna på landet så att de kan komma ut varje dag, som de är vana vid.

Vill du ta hand om Nisse och Lisa? 500 kr styck. Hör av dig så berättar jag mer!

Torsten Ericsson, Fellingsbro
Mobil: 070-672 30 12
e-post: torsten.balsta@telia.com